Ciao!

Tapahtui taannoin Italiassa..

Ystävien illanvietossa keskustelu kääntyi jossain vaiheessa Karrinpuomiin, suomalaiseen kyläpubiin. Paikallaolijat eivät oikein meinanneet käsittää edes Ypäjän väkiluvun pienuutta tai edes sitä, että Puomissa saa pitsoja! Olimmehan kuitenkin ”pitsojen luvatussa maassa”.

Kun kerroimme viimekesän suosikista, savulohipitsasta, jossa oli päällä mm. mansikoita, tuumasivat Italialaiset ystävämme, että meitä vastaan pitäisi vähintään nostaa syytteet. Liekö pitsojen kunniaa loukattu.. 🙂 🙂 🙂

Tämän kohtaamisen innoittamana päätimmekin polkaista pienen kisan pystyyn. Eli, mitkä kolme täytettä on sinun pitsassa ehdottomat suosikit? Mikä on SE pitsojen pitsa?

Suosituin kombo nimetään Vuosipitsa 2020:ksi ja sitä on tarjolla Puomissa ensi vuonna. Osallistujien kesken arvotaan myös Puomin tuotepalkintoja.

Osallistu Karrinpuomin Facebook-sivuilla. Laita omat suosikkisi viesikenttään ja ruvetaan laskemaan tykkäyksiä  Perusteluitakin valinnallesi saa kirjoittaa! Aikaa on joulukuun loppuun!karrinpuomipisacollagefb.jpg

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: