Jukka se vaan jaksaa painaa

Karrinpuomi haluaa jatkaa Ypäjäläisten sitkeiden sissien ja onnistujien huomioimista. Tällä kertaa kohteeksi valikoitui Tuontihevoset Ky:n Jukka Rantanen tiimeineen.

Jukka se vaan jaksaa painaa, vaikka ikää on jotain tuhat vuotta ja paikatkin prakailee enemmän kuin sännöllisesti 🙂 Viime viikonloppuna Ypäjällä tuli taas voitto ja sijoituksia ainakin ”Lassella”, siitäkin onnittelut! ”On se kova” tuumaa nuoremmat ja koittaa pysyä perässä!

Menestyksekkään kilpatoiminannan ohella haluamme kiittää Tuontihevoset-tiimiä myös informatiivisista sekä hulvattoman hauskoista some-päivityksistä, hienoista kuvista ja kisavideoista. Timanttinen vanha herra Artos ja muut tallin some-julkkikset saavat aina hymyn lukijan kasvoille. Lisäksi seuraajat näkevät palasia hevostallin arjesta.

Ypjäjäläisenä yrityksenä arvostamme kovin myös Tuontihevosten talli- ja majoitusympäristön vahvaa kehittämistä, sekä tiimin merkityksen mainitsemisen osana menestystä.

Tämän vuoksi Jukka tiimeineen on tervetullut ruokailemaan Puomiin sitten kun aikatauluunne sopii. Ruoat ja ruokajuomat is on the house, eli Matti tarjoaa!

Tähän kyytipojaksi valikoitui Tuontihevosten toukokuinen FB-päivitys. ”Things won`t always go as planned. Be flexible.” Eli rapatessa roiskuu.

Onnea, menestystä ja jaksamista koko tiimille, pitäkäähän Ypäjän lippua korkealla!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: