Pieni infopläjäys

Puomin huppareita laitetaan taas lähipäivinä tilaukseen, eli nyt olis mahdollisuus saada oma nimi brodeerattuna Puomin logolla varustettuun huppariin. Hupparin hinta 43€ (koot XS-XXXXXL).

Pääsiäishommat: Torstaina 18.4. pidennetty aukiolo, jos sakkia liikenteessä! Perjantaina lauletaan Karaokea. Pääsiäislauantaina Musiikki Dj. Vapaa pääsy koko Pääsiäisen!

Vappuhommat: aatto (30.4.) vietetään naamiaisten merkeissä (tietty parhaat puvut palkitaan) ja Vapun päivänä (1.5.) nautitaan brunssia. Kellonaikoja tuonnempana.

Tulevaa ohjelmistoa on aika niukasti ja siihen on syy. Keittiöremontin jälkeen on ollut sellaista haipakkaa, että hiliripsistä vaan! Ruokahommat on työllistänyt sillai täysvaltaisesti ja -päisesti.

Siitäpä melko sopiva aasinsilta keittiö- ja ruoka-asioihin. Nyt ei kai enää voi puhua uudesta keittiöstä ja uudesta kokista, koska keittiö on pyörinyt jo vuoden verran ja kokkikin kerkesi livahtamaan äitiyslomalle. Uuden keittiön myötä on palkattu myös uutta henkilökuntaa. Uuden keittiön mainostamisessa käytettiin samaa taktiikkaa kuin aikoinaan siipikeittiön käyttöönotossa, hiljaa hyvä tulee ja puskaradio puhukoon puolestaan.. ettei tulisi haukattua liian isoa palaa kerralla. Mainostamattomuudesta huolimatta syöjiä on piisannu ihan joka viikonpäivälle ja hyvä niin!

Viikonlopun aukioloaikojen muutos johtuu lakimuutoksesta, eli ravintola suljetaan tätä nykyä pe ja la jo 02:00, keittiö sulkeutuu näin ollen jo 01:00 (viikonlopun pizzakeittiö 23:00). Arkisin olemme avoinna 14-22, tosin kesällä laitetaan taas sitten eri ajat tauluun. Lakimuutoksen ja uusien alkoholilupien myötä meiltä vaadittaisiin kolmea järjestyksenvalvojaa iltoihin ja siitä tulee sellainen kustannus talolle, ettei kertakaikkiaan pysty, ei mitenkään. Pahoittelut siitä.

Kesäksi suunnitelmissa siipisunnuntait, kesäinen ruokalista ja sopivan hintaisia tarjouksia. Terassinpesuhommia suunnitellessa ja uusia kesäkannuja ja makuja viritellessä kesä on täällä ennenkuin huomataankaan. Tänäänkin aamulla aurinko paistoi ja taivas oli ihkun kirkkaansininen. Huippua! Palataan asiaan ja moikataan paikallisen tiskillä!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: