Tänään lauantaina (la 10.3.) yksityistilaisuus, Moneywashers ja mahdollista tilan puutetta!

TÄNÄÄN LAUANTAINA YKSITYISTILAISUUS (14-21). Huomioithan tämän, jos haaveilet tänään esim Puomissa syömisestä. Tilat ovat siis rajoitetun kokoiset klo 21:00 asti, myös keittiön kapasitetti saattaa vaihdella. KLO 21:00 eteenpäin tilaisuus jatkuu kaikille avoimena, silloin lavalle hyppää vanha kunnon ypäjäläisillä starboilla tähditetty MONOEYWASHERS. Herrat soittaa muutaman setin ja LOPPUILLAN MUSIIKISTA VASTAA DJ ja siipikeittiökin palvelee normaalisti. Ravintolaan on vapaa pääsy!

Muuten taas sitten paljon on taas sattunut ja tapahtunut viime aikoina, joku vois sanoa että ehkä vähän liikaakin. Eilen mm saatiin uusi kangas bilispöytään ja jukeboksi (josta muuten löytyy kaikki radiosoitossa olevat kappaleet!). Jos olis kovin mustalla huumorilla varustettu mieli, niin voisi sanoa, että yksi pakastin hajosi kaksi päivää liian aikaisin 😀 Normaalistihan se olisi hajonnut tänään.. Täytyy ihan tässä kiittää FORSSAN LEHTOVIRTA Oy:tä, jonka nopean palvelun ansiosta säästyttiin isommilta murheilta. Puhelinsoitosta TUNTI ja uusi pakastin oli paikallaan ja töpseli seinässä. Huippua toimintaa sanoisin!

Tulevaa tapahtumainfoa on kovin kyselty ja tätä pikkuinfoa kummempaa ei ole nyt tarjota, valitettavasti. Uuden keittiön käynnistämishommat on vienyt kaiken ajan. Koitetaan saada nämä esiintymisasiatkin kuntoon lähitulevaisuudessa. Ehdotuksia esiintyjistä otetaan edelleenkin mielellään vastaan.

KARRINPUOMIN HUPPAREITAKIN kuulemma saa taas, joten ennakkotilauksia (omalla nimellä varustettuna) otetaan vastaan pari viikkoa ennen kuin tilaus laitetaan etiäpäin. Hinta pyörinee edelleen siinä 40€ korvilla.

Matti 5v SYNTTÄREIDEN (to 29.3.) illalliskortit ovat nyt myynnissä hintaan 25€. Synttäreillä esiintyy forssalaislähtöinen JOONAS MATTILA, joka on tuttu mm THE VOICE OF FINLANDISTA. Lisää informaatiota tapahtuman omilla FB-sivuilla.

Kivaa päivää kaikille ja tervetuloa viihtymään palvelevaan paikalliseen ❤

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: