Halloweenit oli ja meni

Halloween-partyjen pukeutujista on voittajat selvillä. Voitto meni neljälle prinsessalle (Tuhkimo, Belle, Lumikki ja joku neljäs, jota en tuntenut), koska olivathan he nyt oikeinkin ryhmäyttävä kokonaisuus tanssilattialla. Eli Laura, Minna, Heini ja Tatjana, onneksi olkoon! Toinen palkinto menee verissä päin heiluneelle hoitajalle, Nina Lähteenmäelle. Erikoismaininnat menee tänä vuonna Valtteri Kankaalle, Päivi Paijalle sekä Niko Kuivamäelle. Voittajille on ilmoitettu myös henkilökohtisesti. Pahoittelut osittain huonolaatuisista kuvista. Halloween-tapahtuman sivuilta löydät kaikki illan valokuvat. Kiitos ihan jokaiselle juhlijalle sekä tervetuloa palvelevaan paikalliseen ❤

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: