Pertun Päivät on taas taputeltu!

Jaahas, se olis taas onnellisesti ohi, Pertun Päivät meinaan. Tänä vuonna suurimman haasteen taisi aiheuttaa sade. Perinteinen kiireisten iltojen koneiden hajoaminen rajoittui tänä vuonna alkuviikosta hajonneeseen jääkaappiin ja perjantaina vähän tökkineeseen Visa Electroniin. Vaikkakin hienoisen lisämausteen lauantaihin toi pieni tulipalo keittiössä. Etenkin kun samaan aikaan yrität ruokkia kai melkein koko Ypäjän väestön. Noh, pikkuvikoja ja ens vuonna uudestaan, Pertun Päivät meinaan.
  Lasten Discossa torstaina oli kävijäennätys ja kaakao sateenvarjolla illan kovin juttu!! Torstai-illan terassibileissä (jotka siirrettiinkin sisätiloihin) oli ihmisiä Helsingistä asti, sateesta huolimatta. Huippusiistiä.
  Henkilökunta kiittää kovin taas kaikkia, kivaa järjestää kun ihmiset osallistuu. Ja kyllä pienI erikoismaininta kuuluu ehdottomasti myös perjantaina useita tunteja sateessa tanssineille sisukkaille. Kiitos ❤
 Pari seuraavaa kuukautta menee kai toipuessa. Tiedossa olis muutama yksityistilaisuus, Hovimuusikko Ilkka sekä Forssalais-duo Kasper & Marko. Loppuvuodelle kaavailtu isohko esiintyjä ei toteudu, joten kehittelemme jotain muuta. Katsotaan tuonnempana..

  PUOMIN HUPPARITILAUS ON TAAS LÄHDÖSSÄ LÄHIPÄIVINÄ ETEENPÄIN, JOTEN TILAUKSET VIRVELLE ASAP !!
 TERVETULOA VIIHTYMÄÄN ❤

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: