Informaatiotulva (varoitus)

  No niinhän siinä sitten kävi, että odottavaa ei palkittu. Kauan ja hartaasti odotettu allekirjoitettu sopimus ei saavu osoitteeseen Kurjenmäentie 4…eli siis kesän pääesiintyjäksi kaavailtua ja nimen julkistamista odottanut bändi ei aio saapua paikalle.

  Nyt tässä voisi sitten sanoa, että on melkein hätä kädessä ja sormi suussa. Onneksi oli osittainen suunnitelma B ja sitä nyt sitten toteuttamaan. Lauantain 2.7.2016 esiintyjä julkistettaneen huomenissa. Ennakkoliput tulevat myöskin lähipäivinä myyntiin. Olkaahan kuulolla!
  JUHANNUS-AATTOna pe 24.6. juhlitaan edellisvuosien tapaan, eli Nyyttärihenkiset Grillibileet ja JuhannusKaraoke. Vapaa pääsy!

Matti ja Virve keittää vähän pottua ja tekee kylkeen snadit salaatit. Grilli kuumana alkaen klo15:00. JOKAINEN TUO ITSELLEEN OMAN MAKUNSA MUKAAN GRILLATTAVAT. 
 DERBY-bileet ja oheishommat kestääkin sitten tänä vuonna ainakin kolme päivää, eli KISAKUNTO HUUDETTU !!!
To 30.6. Eurogames-Party f. Musiikki Dj, vapaa pääsy!

Pe 1.7. Kasper ja Marko Duo 5€

La 2.7. Pääesiintyjää lämppää paikallinen KataK, alueelle liput ennakkoon 30€ (ovelta 35€) sis. varraspossuaterian runsailla lisukkeilla!
  Vähän turhan pitkällä toimitusajalla, (koska kiireet ja kaikki) mutta saman vuoden puolella kumminkin..eli viimeaikojen kilpailujen palkintoja saa seuraavanlaiset ihmisolennot tulla noutamaan ravintolastamme:
80-LUVUN BILEET

1. Ville Mäenpää ja Reetta Ahonen

2, Heidi Huoponen

3. Tiina Rossi
  Erikoismaininnat huippuhyväntuulisesta asiakkuudesta ja sen johdosta pienet palkinnot voivat noutaa edellisten vaatepalkittujen lisäksi myös Leila Hätönen sekä Jani Fabritius.
  ARVAUSKISA 80-luvun bileissä työskennelleistä julkkiksista osoittautui aivan liian vaikeaksi. Henkilökunta pahoittelee ja skarppaa seuraavaan kisaan. Julkkiksia oli siis Madonna, Neumann, Nikki Sixx sekä Samantha Foxin sairastuttua Bonnie Tyler. Arvauksissa Madonna taisi olla ainoa tunnistettu. Madonnalle siis pisteet tunnistettavasta pukeutumisesta ja hyvästä arvausyrityksestä palkitaan Anu L.
  JÄÄKIEKKOVEIKKAUKSIEN joukosta ei löytynyt ainoatakaan veikkaajaa, joka olisi laittanut Kanadan kultamitalistiksi, mutta lähimmäksi osua Mikko Kulmala. Mikolle siis kanssa luvassa jtn pientä palkinnon tynkää.
KIITOS OSALLITUNEILLE JA ONNET VOITTAJILLE !!
Hyväntuulista ja Aurinkoista Viikonloppua !!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: