AGENTSeja ja Alekuponkeja!

12823029_10209156858457521_241257221_oMoikka!!

Ypäjällä on jaettu postilaatikoihin viime päivinä Ale-kuponkeja. Toivottavasti mahdollisimman moni on saanut omansa. Sitä meinaan kun kahvinkeittäjän koulutuksella lähtee huseeraamaan postilaatikoille, niin voi joku laatikko vahingossa jäädä välistä. Pahoittelut siitä ja ilman mainosta jääneet voivat halutessaan noutaa omansa Puomista. Ale-tuotteita, kuten henkseleitä on rajoitettu määrä. Ja tosiaan, henkselit on valmistettu suomessa! Karrinpuomin muita tuotteita on vielä jäljellä, katalogi tuotteista löytyy täältä nettisivuilta. Karvalakit vetää viimeisiään ja viltit on loppu (toistaiseksi). Onneksi kelitkin taitaa kohta lämmetä. Kesäksi pitäisi muuten keksiä jotain kivaa kesätuotetta..pitää laittaa mietintämyssy päähän siis.. Mitään ideoita tahi toiveita ?

AGENTSin ennakkoliput on myynnissä nyt. Kun haet omasi etukäteen, niin varmistat paikalle pääsyn ja jonotusvapaan saapumisen tuona iltana. Liput hintaan 18€.

  Retro-ilta on aiheuttanut kovasti kysymyksiä. Lienee vähän epäselvästi informoitu asioita, joten tässä vähän lisää: Retromyyjät sekä ovimiehet menneiltä vuosilta löytyvät tuolloin alkuillasta työntouhusta tiskin takaa sekä ovelta. Loppuilta jatketaan retromusiikeilla, eli vinyylit pauhaa ja tarjoilut pelaa myös. Karrinpuomin leipää saa niin kauan kuin tavaraa riittää. Ainoastaan henkilökunta vaihdetaan vähän nuorempaan tuon ilmoitetun kellonajan puitteissa. Toivottavasti tämä nyt auttaa lieventämään epätietoisuutta. Iltaan on vapaa pääsy.

PUOMIN 3-v SYNTTÄRIT lähestyy myös. Kolme vuotta on sellainen lukema, että ajateltiin juhlia sitä useampana päivänä. Matti tarjoaa tietty myös kakkukahvit yhtenä juhlapäivistä! Seurailkaa ilmoittelua.

Sormet syyhyävät jo kovin kesän pääesiintyjän paljastamiseksi. Kyseinen bändi on jo lupautunut paikalle, mutta nimi puuttuu vielä paperista..joten pitää malttaaa siis vielä hetki.. Toivottavasti pian saadaan huutaa ääneen ja lujaa..

      Tulispa jo kesä ja kärpäset ja isompi terassi ja ja ja..

       Palataan asiaan ja moikataan kun tavataan!!

 

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: